CaixaBank col·labora amb Apadis per ajudar a col·lectius vulnerables

L'entitat bancària dóna 3.700 euros a Apadis perquè pugui renovar la seva pàgina web

Societat

Apadis podrà renovar el seu web gràcies a l'aportació de CaixaBank
Apadis podrà renovar el seu web gràcies a l'aportació de CaixaBank

CaixaBank, a través de la seva Acció Social, i en col·laboració amb la Fundació La Caixa, ha donat suport als projectes de dues entitats del Vallès Oriental que treballen per millorar la situació dels col·lectius més vulnerables afectats per l’actual pandèmia del coronavirus. Es tracta de la Fundació Apadis, amb seu a les Franqueses, i de la parròquia de Sant Esteve de la Garriga.

Apadis, entitat que té com a objectiu la formació i la inserció laboral de persones amb discapacitat psíquica i atenció als seus familiars, ha rebut un ajut de 3.700 euros, destinats a crear una nova pàgina web.

L’entitat explica que disposar d’un portal a internet és fonamental per donar-se a conèixer, tant a famílies que tenen fills amb discapacitat com a administracions, institucions i empreses, així com també els permet donar a conèixer els serveis que ofereixen –càtering, regals, serveis per a empreses i formació, entre d’altres– amb la possibilitat de poder ser contractats.

Per la seva banda, la parròquia de Sant Esteve de la Garriga destinarà els 6.000 euros rebuts a dos projectes socials que es duen a terme des de Càritas Parroquial: el programa de repartiment d’aliments –que arriba a més de 160 famílies–, i el projecte de repàs escolar, que es desenvolupa a les aules que formen part del edifici de la parròquia.

Aquestes dues col·laboracions se sumen a les ja realitzades recentment a la Fundació REIR i la parròquia de Santa Maria del Jaire, a La Torreta, també per ajudar a combatre els efectes d’aquesta pandèmia.

Edicions locals