La Federació Catalana de Futbol dóna per acabada la temporada 2019-2020

L'ens federatiu consultarà als clubs per conèixer la seva opinió i elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català

Esports

El futbol i futbol sala aquesta temporada s'ha acabat. Ho ha comunicat la Federació Catalana de Futbol que ha donat per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l’FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, a causa de la Covid-19. 

L'ens federatiu obrirà ara una consulta entre els clubs catalans "per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior", informa en el comunicat. De fet, la  majoria de les competicions encara no estaven decidides respecte als campions, ascensos i descensos.  

D'altra banda, l'FCF continua amb l’estudi i confecció d'un programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs. "La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions", informa. 

 

Edicions locals