La UME desinfectarà la Residència Palau de les Franqueses

El centre geriàtric ha registrat dos casos positius de coronavirus i està pendent del resultat d'altres tests

Societat

La UME desinfectarà la Residència Palau de les Franqueses
La UME desinfectarà la Residència Palau de les Franqueses

La residència geriàtrica Palau, de Corró d'Avall, rebrà aquest divendres una unitat militar d'emergències (UME) del Ministeri de Defensa per fer tasques de desinfecció a les instal·lacions.

El mateix centre geriàtric ha sol·licitat aquesta intervenció després de detectar dos casos positius de Covid-19 entre els residents, tot i que altres persones també han mostrat símptomes. "De la vintena de testos que hem fet, estem pendents de rebre els resultats de cinc", explica Mónica Fernández Redorta, directora de la residència.

El centre geriàtric, col·laborador de la Generalitat, compta amb 52 residents i una plantilla de 30 professionals. Els dos casos positius es troben aïllats de la resta de residents en una habitació compartida.

Es dóna la circumstància que aquest dijous tècnics de Salut també hi van fer treballs de neteja i desinfecció. Pel que fa a material de protecció, la directora agraeix el suport de l'Ajuntament de les Franqueses i de la xarxa de voluntaris que han proporcionat material els últims dies, axí com també n'han rebut del Col·legi de Metges i el Departament d'Afers Socials de la Generalitat.

A més de la residència Palau, la UME també desinfecta aquest divendres 12 centres geriàtrics més de l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Vicenç de Montalt. Anteriorment, la UME també ha fet serveis a l'Hospital-Asil de la Garriga i a l'Hospital de Mollet entre d'altres.

Edicions locals