Les Franqueses multa 65 veïns per haver-se saltat el confinament

La Policia Local també controla que els establiments compleixin les normes de seguretat sanitària

Societat

La Policia Local ha multat 65 persones des de l'inici del confinament I Foto: Policia Local
La Policia Local ha multat 65 persones des de l'inici del confinament I Foto: Policia Local

Malgrat que la immensa majoria de la ciutadania compleix les indicacions de confinament decretades per l'estat d'alarma, la Policia Local encara detecta persones que passegen pel carrer sense causa justificada.

Fins diumenge, la Policia Local de Granollers havia posat 53 denúncies, "sempre a persones que no segueixen les indicacions policials, ja que abans de sancionar sempre fem un avís per enviar la gent a casa", diu el cap del cos, Lluís Colomer. De fet, la Policia alerta amb una locució a través del cotxe patrulla sempre que veu grups de joves a les places o grups de persones als carrers.

Entre les denúncies interposades, destaca el cas de dos adolescents als quals s'ha comissat, de manera temporal, la bicicleta i el patinet elèctric amb què circulaven per haver-se negat a quedar-se a casa.

65 sancions a les Franqueses

A les Franqueses, per la seva banda, la Policia Local havia tramitat fins dilluns 65 denúncies per saltar-se el confinament i havia fet controls a 15 establiments per comprovar que compleixen les normes de seguretat sanitària, que només es venguin els productes permesos o que, si no són proveïdors de productes d'alimentació o bàsics, facin la feina a porta tancada i la venda a domicili. Dimarts va ser el primer dia des del decret de l'estat d'alarma en què no va posar-se cap sanció.

Edicions locals