Quim Masferrer envia un missatge de suport als professionals de l'Hospital de Granollers

El popular actor de Sant Feliu de Buixalleu va néixer al centre sanitari del Vallès Oriental

Societat

| FEM

L'actor Quim Masferrer, molt popular pel programa televisiu El Foraster, ha gravat un vídeo de suport per als professionals de l'Hospital General de Granollers, en què agraeix la seva tasca en aquests moments de crisi sanitària pel coronavirus. El centre sanitari l'ha compartit al seu canal de Youtube i ha agraït el gest a través de les seves xarxes socials.

Masferrer, de Sant Feliu de Buixalleu (la Selva), va néixer precisament a l'Hospital de Granollers, tal i com explica al vídeo, que acaba amb el seu habitual "gent de l'Hospital de Granollers, sou molt bona gent!".

Precisament, Masferrer també feia ahir públic la mort d'una de les persones aparegudes al programa de TV3 El Foraster a conseqüència del coronavirus, en Ramon de l'Albi, qui molta gent recordarà per la seva afició de col·leccionar ampolles de colònia buides.

Segons l'Ajuntament del municipi de les Garrigues, el Ramon de Cal Balances va ingressar a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per problemes cardíacs i va morir per una afecció respiratòria després d'haver contret la Covid-19 i que se li donés l'alta mèdica.

Edicions locals