El futbol i futbol sala territorial suspès quinze dies pel coronavirus

La mesura de la Federació Catalana de Futbol també afecta a les competicions de la base

Esports

El futbol, futbol sala i les competicions formatives han quedat suspeses durant dues setmanes pel coronavirus. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha tramès aquest dimecres als clubs les mesures extraordinàries de prevenció del coronavirus en competicions d’àmbit estatal no professionals, i en competicions territorials. 

Segons el comunicat, l'FCF decreta "la suspensió a partir d’avui de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per l’FCF, per un termini de dues setmanes" i afegeix: "decretar la suspensió a partir d’avui i per idèntic termini de totes les activitats esportives i formatives organitzades per l’FCF". Aquests acords han estat adoptats per la Comissió Executiva de l’FCF, d’acord amb les prerrogatives atribuïdes a aquest òrgan en assumptes d’urgència notòria, i estan subjectes a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives.

L’FCF ha pres aquesta mesura després de rebre en el dia d’avui comunicació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), amb la recomanació de suspensió de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professional, i de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit autonòmic, per un període de dues setmanes.

Reaccions dels clubs

Els clubs han reaccionat a la mesura de l'FCF mitajançant comunicats a les seves xarxes socials, suspenen l'activitat dels entrenaments durant quinze dies a les seves instal·lacions pels primers equips i base. 

Edicions locals