The Chanclettes du l'experiència de 20 anys al Teatre Auditori de Bellavista

Les perruques i les sabates de plataforma tornen a ser les protagonistes dels gags de l'espectacle '#Dputucool'

Cultura

The Chanclettes celebren 20 anys de cabaret contemporani als escenaris
The Chanclettes celebren 20 anys de cabaret contemporani als escenaris

"El millor cabaret contemporani cosmopolita, made in Catalunya!". Així es presenta la companyia The Chanclettes, que dissabte (21 h) serà al Teatre Auditori de Bellavista per presentar l'espectacle #Dputucool, amb el qual celebren els seus 20 anys sobre els escenaris.

#Dputucool es planteja com el xou més esbojarrat i compromès de la companyia liderada per Josep M. Portavella, a la direcció. Juntament amb l'actor i cofundador Josep Coll han ideat aquest espectacle, que duen escena també amb Xavier Palomino.

Es tracta d'un retrat hilarant de la societat i de temes socials polítics d’actualitat, amb els coneguts TúrmixPlaybacks, ball, paròdies i humor irreverent.

El preu de l'entrada de #Dputucool a Bellavista és de 14 euros (11 amb descomptes). Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista, de dilluns a dissabte de 17 a 21 h, i els dissabtes, també de 10 a 14 h, o a través del portal Entràpolis.

'Túrmixplayback'

The Chanclettes és la creadora del túrmixplayback, una barreja de cançons, films, anuncis i programes de televisió que les transmuses serveixen amb perruques i sabates de plataforma. Tenen un currículum de més de 2.000 actuacions, aparicions en progames televisius, i premis com l'Aplaudiment Sebastià Gasch (2000) i l’Aste Nagusia de Bilbao (2004).

Portavella i Coll, juntament amb uns amics del Casal Lambda de Barcelona, van crear The Chanclettes l'any 1994 i el 1995 van presentar el seu primer espectacle, Multimedias, al Cafè Teatre El Llantiol. El boca-orella els va portar de gira arreu del país. Li van seguir Les reines d'Orient… menudo Belén! (1998), RGB, una triangular comedia (2002), Detritus còsmicus (2004),  Gold (2008) i On the air (2013), entre altres propostes.

El dia 12, 'Txema Màgic'

La programació estable al Teatre Auditori de Bellavista compta també amb el cicle d'espectacles infantils i familiars, que s'encetava dissabte i que continuarà el 12 d'octubre (18 h) amb l'espectacle d'il·lusionisme Txema. The postman, a càrrec de Txema Màgic.

L'alter ego de Txema Muñoz aporta un estil de màgia personal, comunicatiu i elegant, amb projecció internacional. Es defineix com un mag del segle XXI que apropa la seva passió per l'il·lusionisme que sent des de petit. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Edicions locals