La gent gran de Corró d'Avall celebra la seva Setmana Cultural

El Casal de la Gent Gran de Corró d'Avall té activitats diàries fins diumenge

Societat

L'activitat de sardanes al Casal de Gent Gran de Corró d'Avall
L'activitat de sardanes al Casal de Gent Gran de Corró d'Avall

Després del gruix d'activitats per a la gent gran organitzades pel Casal d'Avis i Centre Social de Bellavista del 9 al 15 de setembre per als veïns més grans del barri, ara és el torn del Casal de la Gent Gran de Corró d'Avall, que celebra aquests dies la seva Setmana Cultural de la Gent Gran amb un ampli programa d'activitats. 

Entre les activitats programades hi ha música, esport, sardanes, teatre, havaneres i, sobretot, no hi faltaran els àpats de germanor. El tret de sortida va ser dilluns amb la inauguració d'una exposició, el campionat de petanca i l'actuació del grup Flors i violes, mentre que aquest dimarts ha estat el torn del campionat de dòmino, billar i parxís femení, una ballada de sardanes a la tarda a càrrec dels usuaris del casal i l'actuació de la rondalla Espai Caixa de Barcelona.

Les activitats continuen dimecres amb una botifarrada i lliurament dels premis dels campionats (10.30 h) i amb una cantada d'havaneres amb el grup Nus Mariner (17.30 h), amb rom cremat i xurros.

Dijous hi haurà la representació de l'obra La real gana a càrrec del grup L'amistat del casal (17 h) i una exhibició de balls en línia i de sevillanes amb els usuaris del casal (18.30 h).

Un dels moments més esperats arribarà divendres amb el dinar de germanor (14 h) i l'actuació de les corals dels casals de la gent gran de Granollers, Canovelles i les Franqueses (17 h).

Finalment, dissabte hi haurà una sessió de ball amb el músic Enric i l'última activitat serà diumenge amb l'actuació, a les 17 h, del grup Vallès músic.

Edicions locals