Una consulta demanarà als treballadors municipals si prefereixen fer festa l'1 o el 12 d'octubre

El 'referèndum', no vinculant i organitzat per alguns treballadors, es farà aquest dimarts coincidint amb el segon aniversari de l'1-O

Societat, Política

L'activitat es fa per commemorar el segon aniversari del Primer d'Octubre de 2017
L'activitat es fa per commemorar el segon aniversari del Primer d'Octubre de 2017

Amb motiu del segon aniversari del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017, alguns treballadors de l'Ajuntament de les Franqueses han preparat activitats per commemorar l'efemèride, com una consulta interna per decidir "lliurement i democràticament" quins festius volen commemorar els treballadors municipals.

Concretament, serà una consulta per tal que tots els empleats públics de l'Ajuntament puguin manifestar si prefereixen commemorar l'1 d'octubre en comptes del 12 d'octubre. El referèndum començarà a les 12 h del mateix dia 1 d'octubre, i es podrà votar fins a les 15.30 h a l'edifici principal de l'Ajuntament de les Franqueses.

Els impulsors destaquen que la consulta no serà vinculant, tot i que la seva intenció és "remetre els resultats als responsables municipals per tal que els tinguin en consideració i prenguin les decisions pertinents en funció del resultat, tenint en compte la voluntat de la plantilla municipal".

D'altra banda, a les 12 h, a la plaça de l'Ajuntament, es farà una concentració i es llegirà un manifest per commemorar l'1-O.

Edicions locals