Nomenats els representants de les entitats als consells de poble

Sal-CUP es va abstenir perquè considera que els consells són poc participatius i tenen poc poder decisió

Societat, Política

Antigues Escoles de Corró d'Amunt, seu del Consell del Poble
Antigues Escoles de Corró d'Amunt, seu del Consell del Poble

El ple de dijous va ratificar el nomenament dels representants de les associacions de Llerona i Corró d’Amunt que han volgut formar part com a integrants dels consells de poble.

En el cas del Consell del Poble de Llerona, que presideix la regidora Montse Vila i que es reuneix cada primer dilluns de mes, en formaran part Rubén Aguilera en representació del Club Esportiu de Llerona; Marta Camp de l’Associació de Veïns Els Gorchs; Isidre Garriga, de la Comissió Festes Laurona; Isidre Roquerias, dels Regants de Llerona, i Josep Pujol, de l’Associació Toc Toc Teatre Laurona. I faltarà el nomenament de dues persones més que hi participaran en representació dels veïns.

Pel que fa al Consell de Poble de Corró d’Amunt, presidit pel regidor Jordi Ganduxé i que es reuneix l'últim dilluns de cada mes imparell, en formaran part Núria Vilamala, del Grup Teatre Boina; Albert Costa, del Club Ciclista Corró d’Amunt; Lourdes Díaz, de la Unió Esportiva Corró d’Amunt; Josep Mauri, del Club Petanca Corró d’Amunt, i Jaume Travé, de la Parròquia Sant Mamet, mentre que faltarà també el nomenament d'un representant veïnal.

Els nomenaments van rebre els vots favorables de tots els grups municipals tret del de la regidora de Sal-CUP, “no perquè no estiguem d’acord amb els noms, sinó perquè creiem que s’ha de reflexionar sobre la utilitat dels consells de poble i repensar els estatuts per fer aquests òrgans més participatius i amb més poder de decisió”.

Edicions locals