Albert Camps, nomenat nou president del Consorci per a la Gestió de Residus

El plenari també ha triat per a la comissió executiva els alcaldes de les Franqueses, Francesc Colomé, i de Canovelles, Emilio Cordero, entre d'altres

Societat, Política

Albert Camps
Albert Camps

El regidor de Medi Ambient i Espais Verds de l'Ajuntament de Granollers, el socialista Albert Camps, és el nou president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, després que aquesta tarda l'ens hagi celebrat el ple de constitució i el corresponent nomenament.

Així, Camps serà el president del setè mandat –el 2019-2023– d’aquest ens supramunicipal, fins ara presidit per Joan Daví, regidor de Mollet. En l'anterior mandat, el granollerí va ocupar-ne la vicepresidència.

En el decurs de la sessió el nou president ha nomenat els membres de la comissió executiva del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, que està integrada per la Presidència, un representant del Consell Comarcal –l'alcalde de Canovelles, Emilio Cordero–, i representants dels municipis de Bigues i Riells –Joan Galiano–, Cardedeu –Verònica Vidal–, les Franqueses del Vallès –Francesc Colomé–, Martorelles –Joan Marc Flores–, Mollet del Vallès –Mireia Dionisio–, Montornès del Vallès –José Antonio Montero–, Sant Quirze Safaja –Anna Guixà–, Vilalba Sasserra –Joan Pons– i Vilanova del Vallès –Yolanda Lorenzo–.

A més, el Consorci també té un consell plenari integrat per representants dels ajuntaments, del Consell Comarcal i del Consorci del Besòs Tordera.

Edicions locals