Reconeixement esportiu al CN Les Franqueses i l'US Corró d'Amunt

L'equip local de natació ha aconseguit èxits en campionats estatals i internacionals

Esports

Les Franqueses va rebre els esportistes del CN Les Franqueses i de l'US Corró d'Amunt
Les Franqueses va rebre els esportistes del CN Les Franqueses i de l'US Corró d'Amunt | Ajuntament de les Franqueses

Dilluns al vespre, el consistori franquesí va oferir una doble recepció esportiva. D'una banda, al Club Natació de Les Franqueses pels mèrits esportius estatals i internacionals, i, d'una altra, als jugadors de l'US Corró d'Amunt, amb motiu de l'ascens a la Primera Divisió de la lliga Vallès-Maresme.

Les esportistes del CN Les Franqueses Txell Mas, Ceci Jiménez i Pau Ribes, components de la selecció estatal absoluta de natació artística, han estat reconeguts pels seus èxits a l'Open French, a l'Open del Japó, a l'European Cup de Sant Petersburg, a la Final World Series de Budapest, a les World Series de Barcelona i al Mundial de Gwangju.

A més, Mas i Ribes també van rebre un reconeixement per l'or aconseguit al Campionat d'Espanya Júnior-Sènior d'hivern en duet mixt tècnic. Rafa Díaz i Èlia Calvo, per la seva banda, van ser reconeguts per la medalla, també d'or, en duet mixt lliure del mateix torneig.

L'Ajuntament també va aprofitar la recepció per celebrar l'ascens a Primera Divisió de la lliga Vallès-Maresme del primer equip de la US Corró d'Amunt.

Edicions locals