El CF Mollet UE guanya el 39è Trofeu Electrocamps a la tanda de penals

El triangular celebra la unió entre el CF les Franqueses i un dels seus principals patrocinadors

Esports

Els molletans de Primera Catalana van ser els guanyadors de la 39a celebració
Els molletans de Primera Catalana van ser els guanyadors de la 39a celebració | CF Mollet UE

El CF Mollet UE va guanyar la 39a edició del Trofeu Electrocamps, que va tenir lloc el dijous passat a les Franqueses en format de triangular. Els molletans van imposar-se a la tanda de penals després d'haver empatat sense gols el segon partit contra els amfitrions i organitzadors del torneig, el CF les Franqueses. 

Aquest triangular, que celebra la unió entre l'entitat i un dels seus principals patrocinadors, va comptar amb el CF Mollet UE i el CE Mataró, tots dos equips de la Primera Catalana. A les 19 h es va jugar el primer partit, que va ser entre aquests dos equips.

Una hora més tard, prop de les 20 h, l'equip perdedor, que en aquest cas va ser el conjunt maresmenc, es va enfrontar als amfitrions, encaixant una derrota de 0 a 4.

Finalment, el darrer partit, que es va jugar a les 21 h, va ser entre el Mollet -vencedor del primer partit- i les Franqueses. El duel no va presentar en cap moment un clar dominador i el trofeu va ser pels molletans, que van obtenir la victòria posteriorment al temps reglamentari, a la tanda de penals.

La pròxima celebració ja serà el 40è aniversari del Trofeu Electrocamps de les Franqueses.
 

Edicions locals