Els majors de 65 anys visitaran un celler de vins i caves a l'Alt Camp

Les inscripcions es poden fer aquesta setmana, de dimecres a divendres, al Servei d'Atenció a la Ciutadania

Societat

El dinar serà a Alcover, al restaurant El Álamo
El dinar serà a Alcover, al restaurant El Álamo | Ajuntament de les Franqueses

El dimecres 16 d'octubre tindrà lloc la sortida per als majors de 65 anys que organitza l'Ajuntament, en aquesta ocasió a Montferri i Nulles (Alt Camp). Les inscripcions es poden fer aquesta setmana al Servei d'Atenció a la Ciutadania (Bellavista i Corró d'Avall).

L'excursió se centrarà en el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri, considerada l'altra Sagrada Família, on també tindrà lloc un petit concert d'orgue.

La sortida continuarà amb la visita a la Catedral del Vi, a Nulles, un celler cooperatiu de vins i de caves. S'aprofitarà el moment per fer una degustació de vi i de productes de la terra. Al migdia, el dinar està programat al restaurant El Álamo, a Alcover, i tindrà un cost de 20,70 euros. En total, el preu de la sortida és de 24 euros per persona.

Qui no hagi fet les inscripcions per internet fins divendres passat pot fer-ho presencialment els dies 2, 3 i 4 d'octubre al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l'Ajuntament, a la carretera de Ribes, o bé a Bellavista, al carrer Rosselló. En aquest cas, el pagament haurà de ser en efectiu.

Edicions locals