Jornada de portes obertes al Complex Esportiu Municipal per conèixer la nova sala de fitnes

Fit combat i zumba, protagonistes de la Setmana Europea de l'Esport a les Franqueses

Esports

Les inscripcions són a la recepció del complex
Les inscripcions són a la recepció del complex | Ajuntament de les Franqueses

L'Ajuntament de les Franqueses i el Complex Esportiu Municipal (CEM) organitzen diverses activitats de promoció esportiva en el marc de la Setmana Europea de l'Esport. Les propostes tindran lloc divendres a la tarda, amb les classes obertes de fit combat i zumba, i dissabte al matí, amb la presentació de la renovada sala de fitnes.

Les Franqueses inicia, divendres, la celebració de la Setmana Europea de l'Esport amb les disciplines de fit combat –útil per a l'activació de la memòria, la concentració i la coordinació– i zumba –modalitat esportiva que permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories a partir d'exercicis alternats amb passos de balls llatins–.

Des de les 17.30 h fins a les 19.30 h hi haurà classes obertes a l'exterior del Complex Esportiu Municipal. Les inscripcions per participar en les sessions estan obertes i es poden fer a la recepció del Complex Esportiu.

Dissabte, la celebració de la Setmana Europea de l'Esport seguirà amb la jornada de portes obertes. De 10 h a 12 h es presentarà la nova sala de fitnes del CEM, una actuació integral que ha inclòs la col·locació de paviment i l'adquisició de nova maquinària, material d'entrenament i de tonificació.

Edicions locals