El Centre de Formació d'Adults inicia el curs amb uns 300 alumnes

Enguany el centre del carrer Rosselló ha augmentat l'equip docent fins als cinc professors

Societat

L'acte d'inauguració del curs, dimecres
L'acte d'inauguració del curs, dimecres

El Centre de Formació d'Adults de Bellavista va inaugurar dimecres el curs 2019-2020 en un acte als exteriors del centre, aprofitant la remodelació de l'illa del carrer Rosselló. En l'acte d'inauguració del curs, el professor i escriptor Josep Francesc Delgado va llegir un conte japonès.

A l'acte van assistir-hi alguns dels alumnes que participaran enguany en les formacions, a més de la directora del centre, Pilar Mateo; i el regidor d'Educació, José Antonio Aguilera.

Amb el curs acabat d'iniciar ja són gairebé 300 alumnes els que cursaran cursos de llengües, competències digitals o es prepararan per a proves d'accés en aquest equipament. L'increment d'alumnat dels darrers cursos ha fet que el nombre de docents del curs 2019-2020 arribi fins a cinc persones.

D'altra banda, el CFA confirma que encara queden places en alguns cursos, com català, castellà, anglès, informàtica i preparació per a la prova d'accés a grau superior. Qui vulgui inscriure's pot fer-ho per telèfon (93 840 26 53) o de manera presencial al Centre de Formació d'Adults al carrer Rosselló, 37 els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h.

Edicions locals