Llerona tanca una setmana intensa de festa major

Josep Girbau, de Can Sorgues, rep la placa del civisme per la seva implicació amb les activitats del poble

Cultura

Llerona tanca una setmana intensa de festa major I Fotos: Xavier Solanas / Ajuntament
Llerona tanca una setmana intensa de festa major I Fotos: Xavier Solanas / Ajuntament

La pista lleronina, amb fangada i festa de l'escuma inclosa, és un dels actes que es van consolidant any rere any. Aquest peculiar circuit rural ja emblemàtic encetava un cap de setmana intens de concerts, actuacions infantils, jocs, sardanes i cultura popular, amb èxit de públic.

Un dels actes més destacats va ser diumenge al vespre a la nova sala del Casal, amb la representació de l'obra de teatre Esquitx, a càrrec del grup Toc Toc Teatre Laurona, amb 23 actors i actrius dirigits per Mar Garriga en un esquitx de diferents esquetxos.

Dimarts, la pluja va obligar a posar sota cobert els actes programats a les Antigues Escoles, concretament l'espectacle del màgic Raül i el concurs de pastissos.

Més de 600 comensals al sopar

També dimarts, la carpa del Consell del Poble va acollir més de 600 persones en el tradicional sopar de festa major, una de les activitats més emblemàtiques i participades de la festa major de Llerona i amb el filet Roca com a plat principal.

Durant el sopar el va lliurar la placa del civisme a Josep Girbau, de Can Sorgues, per la seva habitual col·laboració amb les entitats i les activitats del poble.

La gresca d'estiu al poble es va cloure dimecres amb les havaneres a càrrec del grup Barcarola i el tradicional espectacle pirotècnic.

Edicions locals