Pedalada popular en la Festa de la bicicleta urbana, diumenge

Amb aquesta activitat l'Ajuntament celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

Esports

Pedalada popular en la Festa de la bicicleta urbana, diumenge
Pedalada popular en la Festa de la bicicleta urbana, diumenge

El Patronat Municipal d'Esports, en col·laboració amb la Unió Ciclista Les Franqueses, organitza diumenge, en el marc de la festa major de Corró d'Avall, una nova edició de la Festa de la bicicleta urbana, una pedalada popular que aplega cada any centenars de ciclistes i que està pensada per promoure l'ús de la bicicleta.

La bicicletada sortirà de la zona esportiva a les 9.30 h, i, després de 12 quilòmetres pel municipi, arribarà novament a la zona esportiva. Les inscripcions es faran 30 minuts abans de l'inici de l'activitat i els participants rebran un obsequi. Els menors de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Transport de bus gratuït

Amb aquesta activitat, l'Ajuntament de les Franqueses s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat i promou la utilització de la bicicleta i del transport urbà. En aquest sentit, l'Ajuntament repartirà títols de transport interurbà de la zona Transgram gratuïts a les persones empadronades al municipi durant la Setmana de la Mobilitat, del 16 al 20 de setembre, als dos SAC de l'Ajuntament i seran vàlids entre el 16 i el 22 de setembre.

La targeta no fa dues validacions seguides, de manera que si dues persones han de fer el mateix trajecte en el mateix moment, caldrà que cadascuna disposi de la seva pròpia targeta.

Edicions locals