El CF Les Franqueses s'imposa en el 9è Trofeu Ajuntament de les Franqueses

És el cinquè any consecutiu que l'equip de Corró d'Avall, de Segona Catalana, guanya el torneig

Esports

El CF Les Franqueses i Bellavista Milan van disputar la final
El CF Les Franqueses i Bellavista Milan van disputar la final

El CF Les Franqueses ha estat el guanyador, per 5è any consecutiu, del Trofeu Ajuntament de les Franqueses, que enguany ha celebrat la 9a edició. El CF Les Franqueses, que milita a la Segona Catalana, va imposar-se dijous en la final al Bellavista Milan, de Tercera Catalana, per 3 gols a 1, en un partit molt disputat que va decidir-se en l'últim quart d'hora.

Prèviament, el camp de futbol de Corró d'Avall, va acollir el partit pel tercer i quart lloc entre l'AE Ramassà i el CE Llerona, equips de Quarta i Tercera Catalana, respectivament. El matx s'ha saldat amb victòria in extremis del Ramassà per 3 gols a 2.

El torneig va començar amb un partit preliminar disputat el cap de setmana passat entre l'US Corró d'Amunt i l'AE Ramassà, que va acabar amb un resultat d'1 a 2 a favor dels segons, que van classificar-se per disputar el torneig. Dimecres van disputar-se les semifinals entre l'AE Ramassà i el CF Les Franqueses (0-6) i entre el CF Bellavista Milan i el CE Llerona (2-1), partits que van deixar enquadrats els equips per a la final de dijous. 

La festa del futbol de les Franqueses va finalitzar amb el lliurament de premis a tots els participants, consistent en vals econòmics  bescanviables per material esportiu. El 1r classificat, el CF Les Franqueses, va endur-se la copa de campió i un val per valor de 600 euros, mentre que el Bellavista Milan (2n) va endur-se un val de 500 euros. L'AE Ramassà (3r) va endur-se 400 euros; el CE Llerona (4t) 350 euros i l'US Corró d'Amunt (5è) 350 euros.

Edicions locals