El Comitè Català d'Àrbitres d'Handbol inicia la temporada dissabte a Corró d'Amunt

La zona esportiva de Corró d'Amunt i Can Ribas acolliran la formació

Esports

Un entrenament d'àrbitres a Corró d'Amunt I Foto: @FCHArbitres
Un entrenament d'àrbitres a Corró d'Amunt I Foto: @FCHArbitres

La zona esportiva municipal de Corró d'Amunt i Can Ribas són els espais triats pel Comitè Català d'Àrbitres d'Handbol (CCA) per iniciar la temporada, aquest dissabte.

Les proves físiques es faran a la zona esportiva, de 8.30 a 10.30 h, mentre que el treball teòric amb diferents ponències es faran a la sala de Can Ribas. Allà, a partir de les 11 h, els àrbitres escoltaran les paraules del president de la Federació Catalana d'Handbol (FCH), Jaume Fort.

Seguidament començaran les xerrades sobre l'organigrama i funcionament del comitè, a càrrec del president i l'adjunt a Presidència del CCA, Ricardo Nuez i Jordi Ausàs; la redacció d'actes i sancions del comitè, a càrrec de Manuela Blázquez, membre de la junta directiva i del Comitè d'Apel·lació de la FCH; les noves directrius per als àrbitres, amb Ricardo Nuez; els treballs defensius i conèixer el joc, a càrrec del seleccionador nacional absolut femení, Carlos Viver; la preparació física arbitral, amb els responsables de l'àmbit a la federació Daniel Ariño i Sergi Cedrun, i la sanció disciplinària després del gol, amb els àrbitres Roland Sánchez i Enric Escoda.

La jornada d'inici de temporada es clourà a les 19 h a Can Ribas.

Edicions locals