Nova maquinària a la sala de fitness del Complex Esportiu Municipal

El servei estarà tancat durant una setmana i reobrirà el dijous 12 de setembre

Esports

Nova maquinària a la sala de fitness del Complex Esportiu Municipal
Nova maquinària a la sala de fitness del Complex Esportiu Municipal

Aquesta setmana han començat les obres de condicionament dels 410 metres quadrats de la sala de fitness del Complex Esportiu Municipal, que estaran enllestides a finals de la setmana que ve.

Els treballs inclouen la instal·lació de nou paviment de vinil multicapa, la renovació de la maquinària i del material i l’habilitació d’una nova zona de treball funcional.

Concretament, hi haurà nova maquinària i material per al treball de musculatura específica i es renovaran totes les màquines de treball cardiovascular, amb la instal·lació d’un total d’11 cintes de córrer, 8 el·líptiques, 5 bicicletes estàtiques verticals i 3 d’horitzontals, 2 escales mecàniques, una bicicleta combinada d’exercicis amb braços i 2 de rems.

Pel que fa a la nova zona de treball funcional i en suspensió, estarà orientat tant a realitzar entrenaments en petits grups de persones mitjançant circuits, com per a entrenaments personals i/o d’ús lliure. Aquest espai comptarà amb equipament i material d’ús específic.

Mentre durin les tasques de millora, la instal·lació romandrà tancada, coincidint també amb l'aturada tècnica que es realitza anualment. Dijous que ve, 12 de setembre, es reprendrà l’activitat habitual.

Edicions locals