Treballs nocturns i en cap de setmana a les obres del pas soterrat de Bellavista

Els horaris extraordinaris de l'obra afectaran els tres caps de setmana de setembre

Societat

Les obres inicien la fase més complexa
Les obres inicien la fase més complexa

Les obres del nou pas soterrat que connectaran Bellavista, des del carrer d'Aragó, amb la zona esportiva de Corró d'Avall i Can Mònic, passant sota la línia de tren de Portbou, continuen segons els terminis previstos.

Ara però, s'inicia una fase de l'obra en què és imprescindible treballar amb la circulació de trens aturada. Per això, seguint indicacions d'Adif, durant els propers tres caps de setmana es treballarà en cap de setmana i en horari nocturn.

Les afectacions seran sempre entre les 12 de la nit i les 5 de la matinada les nits de divendres 6 a dilluns 9 de setembre; de dissabte 14 a dilluns 16 de setembre, i de dissabte 21 a dilluns 23 de setembre.

Les obres del nou pas iniciades al maig, que connectaran Bellavista amb la zona esportiva municipal de Corró d'Avall, consisteixen en la construcció d’un calaix de formigó a l’altura del carrer Aragó que travessarà sota les vies fins al carrer Francesc Gimeno de Granollers.

El calaix tindrà una llargada de 15 metres aproximadament i unes dimensions de 5 m d’amplada i 3,10 m d’alçada. A banda i banda del pas s’hi habilitaran rampes i escales per a vianants i bicicletes.

També s’hi instal·larà un sistema de drenatge, l’enllumenat i baranes de protecció; i s’urbanitzarà la vorera oest entre els carrers d’Aragó i Orient per facilitar l’accés al pas soterrat.

L'obra, que es preveu que estigui enllestida a la tardor, té un pressupost d'1.138.178 euros que assumeix l’Ajuntament a través de la regidoria del Pla de Barris.

Edicions locals