La gent gran de Bellavista celebra una nova Setmana Cultural

Serà del 9 al 15 de setembre amb una vintena d'activitats de tot tipus

Societat

Concurs de truites a la Setmana Cultural de la Gent Gran de l'any passat
Concurs de truites a la Setmana Cultural de la Gent Gran de l'any passat

Un any més, els veïns i veïnes més de Bellavista tenen una cita amb el Casal d'Avis i Centre Social del barri amb motiu de la Setmana Cultural de la Gent Gran. Serà del 9 al 15 de setembre amb un programa carregat d’activitats.

La setmana arrencarà dilluns a les 10 h amb un torneig de petanca i el muntatge de l’exposició de treballs manuals, i seguirà a les 17.30 h amb els Sardanistes Franquesins i havaneres i degustació de rom cremat amb Nus Mariner (18.30 h).

L’endemà serà el torn del torneig de dòmino i parxís (10 h), l’actuació del grup rociero La Madrugá, de la Hermandad Rociera de Bellavista (17 h),  ball en línia amb alumnes del casal (18 h) i el concurs i degustació de truita de patates (19 h).

El gran àpat serà com és habitual una paella per a tothom (dissabte, 14 h), mentre que dimecres (14 h) també hi haurà un dinar popular. En aquest cas, la festa seguirà amb el lliurament de trofeus, petanca, dòmino, parxís i concurs de truita amb l’alcalde i la regidora de gent gran, i acabarà amb ball amb música en viu amb el músic Joan Abarca.

La programació també tindrà un moment reservat per al tai txi (dijous, 17 h) i el teatre, amb la representació divendres (17.30 h) de l’obra La cartera, a càrrec del grup Gregori 4 estacions de Gent Gran de Granollers.

També per a les actuacions musicals, amb  el grup Flors i Violes (dijous, 18 h), Piel Canela (dissabte, 16.30 h) i play-back i esquetx amb Vallès Músic (dissabte, 17.30 h). La festa acabarà diumenge (17 h) amb el ball de comiat amb música en viu a càrrec del músic Paco.

Edicions locals