Jornada de portes obertes a l'Escola Municipal de Música

La sessió serà dimecres a la tarda i el curs començarà el 16 de setembre. Les inscripcions per al curs 2019-2020 ja estan obertes

Societat

Jornada de portes obertes a l'Escola Municipal de Música
Jornada de portes obertes a l'Escola Municipal de Música

Les activitats de música per a nadons; sensibilització musical; instrument; conjunt instrumental; música viva; creativitat i instruments –cant, gralla, trompeta, trombó, clarinet, flauta travessera, violí, viola, violoncel, contrabaix, saxo, guitarra, baix, baix elèctric, bateria, percussió, piano– formen part de l'oferta formativa de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany per al curs 2019-2020.

Per donar a conèixer l'oferta, el centre ha organitzat una jornada de portes obertes aquest dimecres, 4 de setembre. A partir de les 18 h, tothom que hi estigui interessat pot visitar les instal·lacions de la plaça de l’Escorxador, número 1, i conèixer de primera mà l'equipament i l’oferta formativa per al curs, que començarà el 16 de setembre.

A més de l'oferta en educació musical, cant i instruments, el centre també ofereix serveis com el préstec gratuït d'instruments i el lloguer de bucs d'assaig entre d'altres. D'aquesta manera, l'Escola Municipal de Música vol donar resposta a les necessitats d'expressió artística i de formació musical oferint un servei educatiu de qualitat i accessible a tothom, amb una metodologia pedagògica eminentment pràctica. Al mateix temps, l'objectiu del centre és ser agent promotor de la vida cultural i musical del municipi.

El centre ha renovat part de les instal·lacions aquest estiu per fer-les més confortables. Les inscripcions per al curs 2019-2020 ja estan obertes.

Edicions locals