L'AE Ramassà i l'US Corró d'Amunt enceten el Trofeu Ajuntament de les Franqueses

Després del partit preliminar, el torneig es disputarà el 4 i 5 de setembre

Esports

Imatge del torneig del 2018
Imatge del torneig del 2018

Els clubs de futbol de les Franqueses tornaran a ser els protagonistes del novè torneig de futbol Trofeu Ajuntament de les Franqueses, que organitza el Patronat Municipal d’Esports, aquest any amb la col·laboració de l’US Corró d’Amunt.

Per escalfar motors aquest dissabte (18 h) es disputarà el partit preliminar entre l'AE Ramassà i l'US Corró d'Amunt, a la Zona Esportiva de Llerona.

El trofeu en si, però, se celebrarà els dies 4 i 5 de setembre al camp de futbol de Corró d’Avall, amb la participació del CF Les Franqueses, el Bellavista Milan i el Llerona. S’hi afegirà, a més,  l’equip guanyador del partit preliminar.

Dimecres (20.30 h) el CF Les Franqueses s'enfrontarà al guanyador del partit de dissabte, i posteriorment (22 h) el CE Llerona i el CF Bellavista Milan es veuran les cares.

Dijous vinent (20.30 h) serà el torn del partit que decidirà el tercer i quart lloc, i de la final (22 h) amb els guanyadors dels dos partits de dimecres.

En la passada edició, el CF Les Franqueses es va proclamar vencedor, en imposar-se en la final a l’US Corró d’Amunt per un contundent 8 a 0. El tercer lloc va ser per al CE Llerona que va guanyar el Bellavista Milan per 2 a 1.

Edicions locals