L'AEH Les Franqueses forma un segon equip sènior masculí

L'equip, dirigit per Miquel Corbinos i Dani Pérez, competirà la temporada que ve a 4a Catalana

Esports

Miquel Corbinos i Dani Pérez. Foto: AEH Les Franqueses
Miquel Corbinos i Dani Pérez. Foto: AEH Les Franqueses

L'AEH Les Franqueses ha format un segon equip sènior masculí, que la temporada vinent competirà a 4a Catalana. El B del club franquesí serà comandat per Miquel Corbinos i Dani Pérez, que compaginaran l'entrenament d'aquest sènior amb el projecte del juvenil i el cadet femení –que ja entrenaven la passada temporada–.

"L'objectiu inicial serà intentar adaptar els jugadors a la categoria al més aviat possible, ja que la majoria de la plantilla serà de juvenils de segon any i sèniors de primer any. Tot i això, l'equip també comptarà amb la presència d'algun jugador més veterà per ajudar-los en aquest procés", expliquen des del club.

L'AEH Les Franqueses pretén, amb aquest nou projecte, disposar d'un pont per als jugadors entre el primer equip i el juvenil, que fins ara ha estat sovint complicat. El debut de l'AEH Les Franqueses B serà el 6 d'octubre contra el B del Sant Andreu de la Barca.

Jordi Ausàs vol comandar el femení a Lliga Catalana

Després d'una temporada irregular en què el sènior femení de l'AEH no va poder mantenir la categoria, el tècnic Jordi Ausàs es marca l'ascens com a objectiu. L'entrenador, iniciat com a porter al club, vol comandar l'equip a la màxima competició, la Lliga Catalana.

El sènior femení de la temporada 2019-2020 serà de 20 jugadores, de les quals 13 es mantenen del bloc actual. També hi haurà 4 noves incorporacions –Glòria Blancafort, l'extrem Anna Rojas, la pivot Laia Sastre (formades al BMG) i la de la portera Carlota Teixidó– i, a més, aniran entrant a les convocatòries jugadores de l'equip juvenil del club.

El nou projecte compta amb l'experiència, doncs, d'Ausàs, que ha entrenat diversos equips del BM La Roca, en el qual també ha estat director tècnic del femení amb grans resultats.

Edicions locals