Dilluns obren les inscripcions per als cursos de Can Font

Enguany s'han previst una quarantena de cursos i activitats per a diversos grups d'edat

Cultura, Societat

Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font
Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

Reforç escolar, dibuix, idiomes (francès i anglès), restauració de mobles, cuina, informàtica, ioga o fotografia són només alguns de la quarantena de cursos que s’impartiran al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font durant el curs que ara comença.

Els cursos i activitats començaran a l’octubre i s’adreçaran a tres públics diferenciats: escolars, joves i adults. Entre les activitats per a escolars hi ha reforç escolar, el taller d'expressió plàstica i artística, el taller de dibuix i pintura, el de màgia i d'altres específics de cuina.

Els joves podran triar el taller de conversa en anglès, dibuix i pintura i les píndoles de màgia, mentre que per als adults hi haurà cursos d’idiomes (francès i anglès, amb diferents grups segons el nivell), restauració de mobles, cuina, informàtica, gimnàstica suau, costura, patchwork, ioga, fotografia o història, entre d'altres.

El període de matriculació serà del 2 al 4 de setembre per als residents a les Franqueses i del 5 al 27 de setembre, tant per als residents com per als que no ho són.

L'horari d'inscripció i d'atenció al públic serà el dimecres al matí, de 10 a 12 h, i de dilluns a divendres a la tarda, de 16.30 a 20 h, a les instal·lacions de Can Font.

Edicions locals