El sociòleg Salvador Cardús serà el conferenciant de l'Onze de Setembre

Després de la xerrada es commemorarà la Diada Nacional de Catalunya al passeig Tagamanent

Societat, Política

Salvador Cardús
Salvador Cardús

El sociòleg Salvador Cardús serà el convidat d’aquest any a les Franqueses per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Cardús impartirà la conferència Per no perdre l'esperança, que començarà a les 10.30 h a la sala de plens de l’Ajuntament. La xerrada se centrarà en l'actualitat política catalana.

Cardús és llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Ciències Econòmiques per la UAB. És professor titular de sociologia i al llarg de la seva trajectòria ha treballat en el camp de la recerca i ha publicat diversos treballs, així com més de 3.500 articles en mitjans de comunicació. Va crear i dirigir la revista Crònica d’Ensenyament (1987-1988) i ha estat subdirector del diari Avui (1989-1991).

Després de la conferència continuaran els actes de commemoració de la Diada. A les 11.30 hores arrencarà un seguici des de la plaça de l'Ajuntament fins al monòlit del passeig del Tagamanent amb la Cobla Genisenca.

Cap a les 11.45 hores començarà el concert de les corals Xeremella i Cor Camins; es farà l'ofrena floral; es cantarà l'himne d'Els Segadors i la sardana cantada Himne al poble de les Franqueses; i es tancarà amb una ballada de sardanes amb els Sardanistes Franquesins. També hi haurà refrigeri per als assistents.

Edicions locals