Recuperades unes maletes amb documentació antiga al fals sostre del jutjat de pau

L’Arxiu Municipal revisarà tot el material per conservar la documentació en bon estat

Cultura, Societat

Una de les maletes recuperades a principis d'agost
Una de les maletes recuperades a principis d'agost

L’Ajuntament de les Franqueses ha recuperat unes maletes antigues del fals sostre del jutjat de pau. Contenen documentació antiga, revistes, llibres, quadres i dibuixos amb data de 1976. Ara l’Arxiu Municipal revisarà tot el material per conservar la documentació en bon estat i recuperar la memòria històrica del municipi.

A començaments d'agost va obrir-se el fals sostre de sobre del jutjat de pau, on hi havia indicis que hi havia material antic. Operaris de la brigada van trobar quatre maletes antigues amb diversa documentació i alguns quadres.

El material s’ha dipositat a l’Arxiu Municipal, on ara es revisarà tota la documentació per inventariar i conservar el que estigui en bon estat. En la primera revisió del material, les tècniques de l’Arxiu municipal van trobar-hi revistes, llibres i una carpeta amb dibuixos amb data de 1976.

Des de l’Arxiu Municipal no es descarta que hi hagi més material en altres espais de l’edifici consistorial que han quedat en desús amb el pas dels anys. L’objectiu és anar localitzant tot aquest material i inventariar-lo per reconstruir la història del municipi i alhora posar-lo a disposició de la ciutadania.

Edicions locals