La plaça dels Països Catalans es queda sense pista poliesportiva

L'Ajuntament busca altres ubicacions per instal·lar-la a Bellavista

Societat

La plaça dels Països Catalans ha canviat el sauló per gespa i té nous jocs infantils
La plaça dels Països Catalans ha canviat el sauló per gespa i té nous jocs infantils

L’Ajuntament ha fet marxa enrere en la intenció de construir una pista poliesportiva a la plaça dels Països Catalans de Bellavista, entre la ronda Nord, el carrer Orient i el passeig Andalusia.

La pista era una de les actuacions previstes arran de les obres de condicionament de la plaça, que es van dur a terme entre l'abril i el juny.

La decisió de suprimir la pista es va prendre després de constatar que "no tots els veïns estaven d'acord amb la instal·lació de la pista en aquest punt, per por que hi hagués massa activitat i sorolls; fins i tot havia començat una recollida de firmes per evitar-ho", explica el regidor d'Obres, Moisés Torres. "Tot i això, la pista no està descartada; buscarem quina altra situació pot tenir a Bellavista per tirar-la endavant", diu.

Més enllà de la pista, durant l'actuació a la plaça s'ha arranjat la zona de jocs infantils –que s’ha adaptat a la normativa actual–, i s'ha habilitat un espai únic amb mobiliari per fer exercici saludable. També s'ha substituït el sauló per gespa natural en diversos espais i s'hi han replantat til·lers.

Per completar la reforma, el regidor d'Obres indica que "al setembre decidirem com acabem de completar la plaça, segurament amb la instal·lació de més mobiliari urbà, com bancs i aparells per fer exercicis, i amb la plantació de nou arbrat".

Edicions locals