Corró d'Amunt viu dissabte la 14a Caminada Nocturna

L'activitat, que preveu superar els 300 inscrits, està organitzada pel Club Ciclista Corró d'Amunt

Cultura

Corró d'Amunt viu dissabte la 14a Caminada Nocturna
Corró d'Amunt viu dissabte la 14a Caminada Nocturna

El primer tastet de la festa major de Corró d'Amunt serà aquest dissabte, 20 de juliol, a la nit, amb la 14a Caminada Nocturna organitzada pel Club Ciclista Corró d'Amunt. La marxa tindrà dos traçats: un de curt, de 6 km, i un altre de més llarg, de 8,5 km, amb avituallament d'aigua i fruita durant el recorregut.

La Caminada Nocturna arrencarà a les 22 h des de les Antigues Escoles de Corró d'Amunt. Des de dues hores abans (20 h) es vendran al mateix lloc els tiquets per participar-hi, a un preu de 6 euros per persona –els socis del Club Ciclista tindran inscripció gratuïta–. L'organització limita la participació a les 350 persones.

Per participar-hi cal portar calçat adequat, armilla reflectant i llanterna. Després de la caminada hi haurà pa amb tomàquet, botifarra i aigua per a tots els assistents, i també hi haurà un obsequi per a cadascun dels participants.

L'organització no es fa responsable dels danys que es puguin ocasionar a la natura o a les persones, i pel risc d'incendi es demana als participants no fumar en tot el recorregut. 

Edicions locals