El Projecte Santa Digna d'acollida de menors s'explicarà als veïns al setembre

El termini d'exposició pública i al·legacions del projecte s'amplia fins al 15 d'octubre

Societat

La masia de Can Santa Digna, a Llerona
La masia de Can Santa Digna, a Llerona

Durant la segona quinzena de setembre se celebrarà una sessió informativa als veïns i veïnes del municipi sobre el Projecte Santa Digna que impulsa la Fundació Mercè Fontanilles a la masia de Can Santa Digna de Llerona. La masia s'adequarà per acollir una trentena de menors no acompanyats.

La sessió, que s'està treballant conjuntament amb l'Ajuntament, estarà oberta a tothom i permetrà conèixer amb detall el projecte, que preveu intervencions de millora i reforma integrals al mas i la finca. L'Ajuntament també amplia el període d’exposició pública fins al 15 d'octubre per permetre possibles al·legacions o consultes després de la sessió informativa sobre el Projecte Santa Digna.

El Projecte Santa Digna serà un espai d’acollida per a joves i alhora serà un espai de formació i d’inserció laboral en restauració, hostaleria i activitats agrícoles i forestals. El projecte es troba ara en fase d’exposició pública, el promou i el gestionarà la Fundació Mercè Fontanilles, una organització amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de les necessitats socials emergents.

Amb el Projecte Santa Digna, la fundació implementarà al municipi una nova eina d’inserció sociolaboral i de formació i educació per dotar d'autonomia i de coneixements els usuaris i, entre d'altres, també preveu l'obertura d'un restaurant obert al públic.

Edicions locals