Torna el bus nocturn C-17 per gaudir de les festes majors

El servei s'activarà per les festes majors de Mataró, la Garriga, Cardedeu, l'Ametlla, Granollers i Corró d'Avall

Societat

Torna el bus nocturn C-17 per gaudir amb seguretat de les festes majors
Torna el bus nocturn C-17 per gaudir amb seguretat de les festes majors

El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C-17, integrat pels ajuntaments de l’Ametlla del Vallès, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, impulsa un any més un servei de bus nocturn per anar i tornar d'algunes festes majors de la comarca.

L'objectiu és facilitar la mobilitat nocturna dels joves durant els actes d’oci nocturn dels municipis que conformen el Pla C-17,  així com d’altres festes interessants per als joves. El servei, que és gratuït, també pretén reduir els possibles accidents de trànsit causats per la conducció sota els efectes de l’alcohol o altres substàncies.

Poden sol·licitar el servei al punt d'informació de cada municipi fins al mateix dia dels concerts els adolescents i joves a partir de 14 anys, i els menors d'edat han de portar l'autorització dels pares o tutors legals.

Aquest any el bus nocturn estarà actiu el dissabte 27 de juliol per la festa major de Mataró; el 3 d'agost per la festa de la Garriga; el 17 d'agost per la festa de Cardedeu; el 24 d'agost per la de l'Ametlla; el 30 d'agost per a la de Granollers i el 13 de setembre per a la de Corró d'Avall. En tots els casos hi haurà diferents serveis de bus durant tota la nit d'anada i tornada.

Els joves de l'Ametlla, Figaró, les Franqueses, la Garriga i Tagamanent tenen prioritat en l'adjudicació final de plaça.

En el cas de Granollers, el bus fa parada a la plaça de la Constitució, mentre que a les Franqueses fa parada a la plaça Espanya a Bellavista i a l'estació de Renfe a Corró d'Avall, tot i que durant la nit de festa major de Corró d'Avall la parada es trasllada a la carretera de Ribes, a l'altura del Caprabo de darrere l'Ajuntament.

Edicions locals