El futbol sala, protagonista durant 24 hores a la zona esportiva

Les Franqueses acull entre dissabte i diumenge la 2a edició de les 24 h Madform de futbol sala

Esports

Tot a punt per a la competició de 24 h de futsal, aquest cap de setmana
Tot a punt per a la competició de 24 h de futsal, aquest cap de setmana

El Complex Esportiu Municipal de Corró d'Avall acull, des de dissabte (17 h) fins diumenge (17 h), les 24 h de futbol sala Madform. Serà la segona edició del torneig, que comptarà amb l'exjugador del Barça Fran Serrano com a padrí.

La passada edició la competició amb la participació de 25 equips i més de 240 jugadors, i l'objectiu d'aquest any és augmentar la participació fins a 45 equips, repartits en les categories infantils, cadets/juvenils i sèniors. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria. I, a més, per als sèniors, el campió rebrà 500 euros, i el segon classificat, 250.

L’exjugador del FC Barcelona de futbol sala Fran Serrano, internacional absolut en 13 ocasions, serà l’encarregat de fer el servei d’honor del torneig. Serrano declarava durant la presentació de les 24 hores que la competició servirà per "fomentar el futbol sala a les Franqueses", ja que "fins a l'any passat no havia vist futbol sala al municipi", deia referint-se a l'edició de l'any passat.

Edicions locals