Montse Vila, nova presidenta del Consell de Poble de Llerona

Corchado presidirà el Patronal Municipal de Cultura, Montse Vila el d'Esports i Jordi Ganduxé el Consell de Poble de Corró d'Amunt

Política

Montse Vila I Foto: Xavier Solanas / Ajuntament
Montse Vila I Foto: Xavier Solanas / Ajuntament

El ple extraordinari d’aquest dijous ha donat compte dels decrets d’alcaldia pels quals es nomena el cartipàs municipal, la creació de les diferents àrees i la presidència dels consells municipals i òrgans delegats.

També s’han designat els representants de la corporació a les entitats supramunicipals, consorcis i mancomunitats en què participa l’Ajuntament de les Franqueses, així com als òrgans col·legiats municipals.

Durant aquest mandat, Montse Vila presidirà el Patronat Municipal d’Esports i el Consell de Poble de Llerona en substitució de Rosa Maria Pruna; mentre que el primer tinent d’alcalde, Juan Antonio Corchado, presidirà el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut en substitució de Marina Ginestí.

Jordi Ganduxé continuarà al capdavant del Consell de Poble de Corró d’Amunt i alhora també serà el nou president del Consell de la Pagesia, i José Antonio Aguilera continuarà presidint, com fins ara, el Consell Escolar Municipal.

D'altra banda, la junta de govern local estarà formada per Francesc Colomé com a president i per Juan Antonio Corchado, Jordi Ganduxé, Montse Vila, José Antonio Aguilera i Marta Reche com a vocals.

El ple també ha aprovat la designació de regidors que formaran part de la junta de portaveus, les comissions informatives, la comissió especial de comptes, la comissió de nomenclàtor i la comissió de seguiment de Sorea, així com el seu règim d’organització, funcionament i periodicitat.

Finalment, en la sessió també s'ha donat compte de la constitució dels grups municipals i s’ha establert que els plens de la corporació se celebraran l’últim dijous de cada mes a les 20 h.

 

Edicions locals