La caminada nocturna de 'Garbuix' aplega més de 200 caminaires

El lema, 'Vine a cremar-ho tot', feia referència al centre d'interès d'enguany: les revetlles populars

Cultura

L'inici de la caminada, a Can Ganduxer I Foto: Garbuix
L'inici de la caminada, a Can Ganduxer I Foto: Garbuix

Tot i la coincidència amb l'onada de calor, dissabte al vespre unes 200 persones van participar en la 27a caminada nocturna que organitza la revista Garbuix i que en aquesta ocasió tenia dos recorreguts a escollir, un de 4,5, pensat per a les famílies amb infants, i un altre de 9 quilòmetres entre Corró d'Avall i Marata.

Enguany la caminada portava per títol Vine a cremar-ho tot en referència a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, motiu pel qual la plaça de Can Ganduxer es va engalanar amb llums, banderoles, una gran foguera i fins i tot un escenari per als músics, on al final de la caminada es va celebrar una revetlla amb l'habitual xocolatada acompanyada de coca.

La festa va acabar amb una projecció de fotos de la caminada i un gran sorteig amb més de cent obsequis per als participants, entre els quals uns bitllets d'avió per a dues persones.

D'altra banda, qui vulgui més passejades sota la llum de la lluna té l'oportunitat d'inscriure's a la 14a caminada que organitza el Club Ciclista de Corró d'Amunt el dissabte 20 de juliol.

Edicions locals