Crema un tractor entre Corró i Bellavista i el foc s'estén pels camps del costat

L’incendi ha generat una gran columna de fum visible des de diversos punts del municipi

Societat

L'incendi s'ha estès pels camps de conreu del voltant I Foto: Bombers de la Garriga
L'incendi s'ha estès pels camps de conreu del voltant I Foto: Bombers de la Garriga

Aquesta tarda de dimarts, al voltant de les 16.30 h, s'ha declarat un incendi als camps del camí de Can Carreró, entre Corró d'Avall i Bellavista. El foc ha començat amb l'incendi d'un tractor, que ha quedat totalment calcinat, i s'ha propagat tot seguit als camps dels costats, en zona de sembrats i matolls.

La Policia Local i els Bombers, que hi han destinat fins a cinc dotacions, han treballat al lloc dels fets durant una hora i mitja i han tancat els accessos a la zona per evitar qualsevol perill i per facilitar la mobilitat dels vehicles d'emergències. Poc després de les 18 h s'ha donat el foc per controlat.

D'altra banda, dilluns a la tarda també va cremar una petita superfície de matolls al bosc de Can Ferran, a prop del polígon Coll de la Manya de Granollers, per l'entrada del carrer Copèrnic i molt a prop de la C-17 (km 19). En aquest cas van intervenir-hi dues dotacions dels Bombers, que van treballar al lloc dels fets durant una hora. En total van cremar una trentena de metres quadrats.

Edicions locals