Obres de reparació a la carretera de Cànoves

La Diputació du a terme, durant dues setmanes, treballs de reparació del ferm

Societat

La carretera de Cànoves, a Corró d'Avall
La carretera de Cànoves, a Corró d'Avall

La Diputació de Barcelona, titular de la carretera de Cànoves, ha iniciat obres de reparació de la via, concretament del ferm i de les parts més malmeses de la carretera en tot el traçat que circula pel municipi. Les obres duraran dues setmanes entre Corró d'Avall i Corró d'Amunt.

Les obres de manteniment afecten el trànsit de manera temporal en aquells trams en què es treballi cada dia. Les feines es fan en horari diürn i en cap cas hi haurà talls totals, de manera que sempre es donarà pas alternatiu per un dels carrils de circulació.

Les obres van començar dilluns a la cantonada amb la carretera de Ribes i avancen en direcció Corró d'Amunt uns 500 metres cada dia. Per tant, durant aquesta setmana estarà afectat de manera temporal tot el tram entre la carretera de Ribes fins al punt quilomètric 2,5, aproximadament, fins a la cruïlla de Marata.

La setmana que ve s'espera enllestir fins al punt quilomètric 5 a Corró d'Amunt. Durant l'evolució de les obres es produiran talls puntuals a les zones on es treballa i poden haver-hi diverses afectacions.

Edicions locals