Les Franqueses acull l'Open Barcelona de BTT, amb uns 250 ciclistes

La cita, organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses, serà el Campionat Provincial de Barcelona

Esports

Les Franqueses acull l'Open Barcelona de BTT, amb uns 250 ciclistes
Les Franqueses acull l'Open Barcelona de BTT, amb uns 250 ciclistes

El parc de Milpins de les Franqueses serà l'escenari, aquest diumenge, 30 de juny, de l'Open Barcelona BTT Kids Cup. Les inscripcions estaran obertes fins divendres, i es poden fer a través de la Federació Catalana de Ciclisme. Aquest esdeveniment és la quarta de les cinc proves de l'Open Barcelona BTT d'enguany.

La Unió Ciclista Les Franqueses, organitzadora de la prova, ha preparat un circuit d'uns cinc quilòmetres per aquesta cita; que, a més, serà el Campionat Provincial de Barcelona.

250 participants en total

En total, es preveu la participació d'uns 250 ciclistes, entre totes les categories. La competició, organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses, tindrà tres sortides, segons les categories.

A les 9 h començaran les proves puntuables per la Kids Cup, les categories de principiants, alevins i infantils. La segona sortida serà a les 10 h, per a les classes cadet, júnior, fèmines i màsters a partir de 40. Finalment, a les 11.45 h es farà la sortida en les categories elit, sub-23 i màsters 30.

Posteriorment, al voltant de les 13.45 h, es farà l'entrega de premis de la segona i tercera sortida, mentre que els de la primera sortida s'hauran lliurat a les 10.15 h.

Edicions locals