La revista 'Garbuix' celebra dissabte la 27a Caminada Nocturna

Hi ha dos recorreguts programats, un de 4,5 i un altre de 9 quilòmetres

Cultura, Societat

La 26a Caminada Nocturna va aplegar la xifra rècord de 330 caminaires I Foto: 'Garbuix'
La 26a Caminada Nocturna va aplegar la xifra rècord de 330 caminaires I Foto: 'Garbuix'

La revista Garbuix celebra dissabte la 27a edició de la seva Caminada Nocturna. Enguany, la caminada s’avança una mica respecte a les dates habituals, i comptarà amb dos recorreguts a escollir, un de 4,5 i un altre de 9 quilòmetres.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia, a partir de les 21.15 h, al punt de sortida, que serà des de Can Ganduxer, a Corró d'Avall. El preu per participar-hi és de 4 euros per als adults i de 3 euros per als menors de 16 anys. Per seguretat es recomana portar algun tipus de llum i armilles reflectants.

La caminada començarà a les 22 h i al llarg del recorregut hi haurà diversos avituallaments. En acabar, hi haurà xocolata desfeta per a tots els participants, que també participaran en el sorteig de regals.

Com sempre la Caminada Nocturna estarà centrada al voltant d’una temàtica sorpresa. El lema escollit per a aquesta edició és Vine a cremar-ho tot, una frase que dóna algunes pistes sobre què es trobaran els caminaires. L’any passat la marxa va aplegar la xifra rècord de 330 caminaires.

Edicions locals