Tancat l'accés a dues places de Corró d'Avall per la presència de vespes

Es tracta de la zona verda entre la carretera de Cànoves i el carrer del Bruc i la plaça de Can Gallina

Societat

Les places estaran tancades uns 10 dies mentre es fa un tractament per eliminar-ne els nius
Les places estaran tancades uns 10 dies mentre es fa un tractament per eliminar-ne els nius

L’Ajuntament ha precintat aquest matí de dijous dues zones verdes de Corró d’Avall després que s’hagin detectat nius de vespes terrissaires a la zona verda entre la carretera de Cànoves i el carrer del Bruc i la plaça de Can Gallina.

L’ús i l’accés a les dues places estarà restringit mentre es realitza el tractament per eliminar els nius, situats sota terra. En acabar el tractament i comprovar la seva eficàcia, d'aquí a uns deu dies, es tornaran a obrir al públic.

Aquests nous casos s'afegeixen al que fa uns dies va produir-se la plaça Àngel Guimerà de Llerona, on la presència de vespes terrissaires al sauló de la plaça, a la zona de jocs, va obligar a tancar-ne l'accés fins que un tractament aconseguís eliminar-ne els nius.

Aquestes vespes fan nius sota terra i, en el cas dels parcs infantils, podrien suposar un perill a causa de la proximitat amb els nens i de l'activitat intensiva que habitualment es fa sobre els seus nius.

En el cas de Llerona, tot i que en un primer moment es preveia l'aplicació d'un segon tractament per a l'eliminació total dels nius, finalment els tècnics han confirmat que, de moment, el primer tractament ha estat exitós. La plaça va reobrir dimecres.

Edicions locals