L'Associació Mirall s'adhereix a la Setmana Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

L'entitat farà divendres la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament i dissabte coordina la sortida cap a la marxa reivindicativa de Barcelona

Societat

La bandera arc iris al balcó de l'Ajuntament
La bandera arc iris al balcó de l'Ajuntament

En el marc de la setmana internacional de l'Orgull LGTBIQ+, l'Associació Mirall. Feminisme d'acció social farà, aquest divendres, dia 28 (18 h), la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament de les Franqueses.

Amb el lema #WeAreFamily, aquest any la reivindicació se centra en la diversitat dels models familiars i en el dret de les persones LGTBI a tenir el tipus de família que considerin oportú. Dissabte, dia 29, l'Associació Mirall també coordina la sortida cap a la marxa reivindicativa i la posterior desfilada Pride 2019 de Barcelona. La trobada serà a les 16.30 h, a l'estació de Les Franqueses - Granollers Nord (estació de Bellavista).

'Fora etiquetes'

L'Associació Mirall. Feminisme d'acció social ha facilitat, durant la setmana del 17 al 21 de juny, el taller coeducatiu  Fora etiquetes sobre diversitat sexual als centres municipals de joves de Bellavista i de Corró d'Avall. Les sessions, adreçades a joves d'entre 12 i 16 anys, han tingut una molt bona acollida i encoratja l'associació a continuar desenvolupant activitats d'aquest tipus.

Edicions locals