Poques sortides dels Bombers en una revetlla tranquil·la

Malgrat les altes temperatures la Nit de Sant Joan va ser de les més plàcides dels últims anys pel que fa a incidències amb el foc

Societat

Poques sortides dels Bombers en una revetlla tranquil·la
Poques sortides dels Bombers en una revetlla tranquil·la

Una revetlla tranquil·la. Així han qualificat els Bombers la nit de diumenge a dilluns, la Nit de Sant Joan, tant a Granollers i les Franqueses com al conjunt de Catalunya. Malgrat la sequera i les altes temperatures d'aquests dies, la revetlla va ser tranquil·la en comparació amb anys anteriors i no van haver de lamentar-se incidents importants.

A Granollers els Bombers van fer vuit sortides, dues per crema de contenidors i sis per petits focs de matolls i vegetació, en tots els casos fruit del mal ús dels petards i d'entre un i quinze metres quadrats afectats. El foc més destacat en aquest sentit van ser 100 metres quadrats de vegetació cremada al voltant del carrer Matagalls, que va produir-se poc després de les 00.30 h.

A les Franqueses els Bombers van fer cinc sortides: dues per crema de contenidors i dues més per petits focs en vegetació. La cinquena va ser per extingir el foc en una tanca de fusta al número 19 del carrer Folch i Torras, a Corró d'Avall, cap a les 2 de la matinada. A més, l'ús indegut de petards també va fer malbé, per exemple, els baixants del Centre Cultural Can Ganduxer, a Corró d'Avall. 

 

Edicions locals