L'Ajuntament edita una guia per gestionar les comunitats de veïns

Aquesta setmana ha començat el repartiment pel municipi i inclou les novetats de la nova ordenança de civisme

Societat

L'Ajuntament edita una guia per a la gestió de les comunitats de veïns
L'Ajuntament edita una guia per a la gestió de les comunitats de veïns

El Servei d’assessorament i mediació en temes de veïnatge de les Franqueses ha editat la nova Guia per a la gestió de la comunitat de veïns, una eina de suport i de treball per a les comunitats de propietaris i veïns que incorpora les últimes modificacions del Codi Civil de Catalunya a més de les novetats que regulen la convivència veïnal de la nova ordenança de civisme de les Franqueses.

La Guia, de la qual s’han imprès 400 exemplars, s'ha començat a repartir aquesta setmana al municipi i es pot trobar al Servei d’Assessorament i Mediació en temes de veïnatge, a les oficines de Bellavista Activa del carrer de Rosselló, número 39 (en horari de dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9 a 13 h) i a l'edifici de l'Ajuntament (dimarts, de 16 a 18 h i dimecres, de 9 a 13 h).

El document inclou informació sobre què és i qui forma la comunitat de veïns i propietaris, quins són els passos per a la constitució d’una comunitat de propietaris, com s’estructuren els òrgans de govern de la comunitat, quins són els acords als quals es pot arribar, com funciona la gestió econòmica i l’assegurança i quines són les responsabilitats dels veïns.

A més a més, inclou consells, normes i pràctics models de documents d’utilització en diversos tràmits, com per exemple  en la convocatòria de junta de propietaris, per notificar un deute o per fer un simple rebut. S’hi annexa, també, un llistat de telèfons d’interès per a la comunitat.

 

 

 

 

 

Edicions locals