La 3a Festa del Futbol del Vallès Oriental es disputa dissabte a les Franqueses

La selecció masculina s'enfrontarà contra un combinat de Tercera Divisió (18 h), mentre que la femenina ho farà contra el CF Terrassa a les 16 h

Esports

La 3a Festa del Futbol del Vallès Oriental es disputa dissabte a les Franqueses
La 3a Festa del Futbol del Vallès Oriental es disputa dissabte a les Franqueses

El camp de futbol de Corró d'Avall serà l'escenari, aquest dissabte, de 16 a 20 h, de la 3a la Festa del Futbol del Vallès Oriental, una competició que aplega en dues seleccions comarcals –la masculina i la femenina–, els jugadors i jugadores de futbol més destacats de la comarca escollits democràticament pels mateixos protagonistes.

Dissabte, doncs, es disputaran dos partits: a les 16 h, la selecció del Vallès Oriental femenina s'enfrontarà al CF Terrassa; mentre que a les 18 h serà el torn del combinat masculí, que tindrà com a rival un combinat de jugadors de la Tercera Divisió.

Selecció femenina

La selecció femenina sènior del Vallès Oriental, entrenada per Carlos Segura (CF Palautordera), Rubén Álvarez (Penya Blanc i Blava la Roca) i Aarón Martínez (CE Llerona), jugarà contra el CF Terrassa, un conjunt que aquesta temporada ha pujat de Preferent a la Segona estatal.

El combinat vallesà, segons ha confirmat La Jornada del Vallès, estarà format per la portera Mar Cot (CE Llerona); les defenses Sònia Noell (CF Palautordera), Anna Otero (CF Palautordera), Natàlia Recalde (PBB La Roca), Tània Montes (PBB La Roca) i Laura Verde (CE Llerona); les migcampistes Anna Navarro (CF Palautordera), Meritxell Clupés (CF Palautodera), Carla Sebastián (PBB La Roca), Mònica Galisteo (CE Llerona) i Esther Corominas (CF Palautordera); i les davanteres Alba Roman (CF Palautodera), Anna Subirana (CF Palautordera), Marina Corominas (CF Palautordera) i Cristina González (PBB La Roca).

Selecció masculina

Pel que fa a la selecció masculina, serà entrenada per David Parra, tècnic que ha estat votat com a millor entrenador de la comarca. L'equip vallesà jugarà contra un combinat de la Tercera Divisió que dirigirà Lluís Albesa, tècnic aquesta campanya del CF Reus.

Formen la selecció masculina del Vallès Oriental els porters Eduard Morte (CF Caldes) i David Rodríguez (CF La Torreta); els defenses Jordi Vallcorba (CF Parets), Guillem Pujol (EC Granollers), Guille Resina (CF Les Franqueses), Jordui Sola (CF La Garriga), Guillem González (CF Caldes) i Jordi Gensana (CF Palautordera); els migcampistes Víctor Morals (CP Sant Cristòbal), Rubén Romera (AE Ramassà), Aleix Colom (CF Vilanova), Sergio López (FC Cardedeu B), Roger Castellvell (FC Cardedeu), Alan Garcia (CF La Torreta) i Sergio Sánchez (CF Parets); i els davanters Jaume Juanola (UE Canovelles), Aitor Garcia (CF Caldes), Arnau Fortuny (AEC Manlleu), Litus (CF Parets) i Ylias Kariach (CE Llerona).

La festa està organitzada pel diari esportiu La Jornada del Vallès en col·laboració amb el Patronat Municipal d'Esports de les Franqueses. Segons el director del mitjà, Jordi Calls, el sistema per escollir els jugadors i les jugadores que participen en les seleccions del Vallès Oriental "és 100% democràtic", ja que per confeccionar els combinats "fem votar tots els capitans i els entrenadors de la comarca".

Edicions locals