Una xerrada i un taller per conscienciar de l'estalvi energètic

Les Franqueses s'adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Societat

Una xerrada i un taller per conscienciar de l'estalvi energètic
Una xerrada i un taller per conscienciar de l'estalvi energètic

Coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, les Franqueses s’ha adherit a la causa amb l'objectiu de conscienciar de la importància de l'eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la població en aquesta transició energètica.

Per això l'Ajuntament ha organitzat per dimecres vinent, 20 de juny (18 h), a Can Font, una xerrada sobre el consum i l’estalvi d'energia a les llars. La xerrada, impartida per Eloi Burriel, enginyer tècnic industrial en química ambiental, tractarà sobre els subministraments que hi ha a les llars, els aparells que consumeixen més, com llegir les factures, com millorar la gestió energètica i com es pot afavorir el canvi d'hàbits en el consum energètic a la llar entre d’altres.

Una altra activitat de la Setmana de l’Energia serà un taller d’energia fotovoltaica, dissabte 29 de juny, a la plaça Joan Sanpera d’11 a 14 h. El taller, a càrrec de Toni Lloveras, del departament d'Educació d'Intiam, consistirà en una demostració de com seria una instal·lació que consumeix l'electricitat produïda per un mòdul solar.

Edicions locals