Festival de suport a Open Arms i El Xiprer a Bellavista

L'Espai Recrea't, una agrupació d’alumnes i professors de l’Institut Lauro, organitza la jornada dissabte a la plaça Major

Societat

Festival de suport a Open Arms i El Xiprer a Bellavista
Festival de suport a Open Arms i El Xiprer a Bellavista

La plaça Major de Bellavista acollirà dissabte, d'11 a 20 h, el festival solidari Viure-ho tot, que inclourà una trentena d'activitats per recaptar fons per a les causes solidàries de les entitats Open Arms, El poble ajuda el poble i El Xiprer de Granollers.

L’objectiu és també, amb totes les activitats programades, difondre la cultura i crear un espai de reflexió, conscienciació i transformació social en el qual l’art, en totes les seves expressions, sigui el fil conductor.

Durant tot el dia, d'11 a 20 h, se succeiran activitats familiars, xerrades, exposicions, tallers i demostracions de poetry slam, entre altres propostes. També hi haurà un escenari amb actuacions musicals i altres activitats amb grups com Pulmon Beatbox (18.45 h), Kids from Mars (17.45 h) i Pure Negga (18 h).

Les associacions locals també hi participaran: Sardanistes Franquesins amb una ballada (11.45 h), Guillots i Suats, la Colla dels Gegants i al bèstia de foc dels Encendraires (11 h), i l’associació Mirall i Gente del Barrio de Bellavista participaran també de la jornada. Veus, el cor infantil d'Amics de la Unió, actuarà a les 13 h, i Iván Prado tancarà la jornada amb l'espectacle Payasos en rebeldía (18.45 h).

Els organitzadors, Recrea't, són una agrupació d’alumnes i professors de l’Institut Lauro que, des de 2016, busca conscienciar la societat sobre els problemes de desigualtat i fer servir l’art com a eina de transformació social.

Edicions locals