Oberta la convocatòria d’ajuts per a educació escolar, activitats extraescolars i menjador

Fins al 5 de juny es poden presentar les sol·licituds a l'Ajuntament

Societat

Oberta la convocatòria d’ajuts per a educació escolar, activitats extraescolars i menjador
Oberta la convocatòria d’ajuts per a educació escolar, activitats extraescolars i menjador

A partir del dilluns 20 de maig i fins al 5 de juny es pot presentar la documentació per demanar ajuts per a activitats extraescolars (activitats d'estiu i/o activitats de lleure, esportives, culturals o socials), per despeses d’educació (llibres, material educatiu substitutiu als llibres, material adaptat, sortides culturals i material escolar) i per despeses de menjador escolar, corresponents al curs 2019-2020.

Els ajuts per a l’educació els poden demanar els alumnes empadronats al municipi i matriculats en escoles públiques, des d’educació infantil fins a educació secundària. Per a optar a la convocatòria, cal justificar la situació socioeconòmica de la família i que aquesta s'ajusti als criteris de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts econòmics per a l'educació escolar.

Pel que fa a les extraescolars, les poden demanar les famílies amb infants i joves de 3 a 18 anys, empadronats a les Franqueses, que demostrin que la situació social i econòmica s’ajusti al barem de la normativa.

També està oberta fins al 5 de juny la convocatòria d'ajudes al menjador escolar per a alumnes de P3 a 4t d'ESO matriculats en centres educatius del Vallès Oriental, empadronats a les Franqueses. La sol·licitud es pot fer sempre que no pertoqui la gratuïtat del servei i es compleixin els requisits establerts en les bases.

Per tramitar les sol·licituds, cal adreçar-se personalment a les oficines del Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC), situades a l'Ajuntament i a Bellavista Activa, del 20 de maig al 5 de juny, dins l'horari d'atenció. També es pot realitzar telemàticament, adjuntant tota la documentació necessària i fent el registre telemàtic.

 

Edicions locals