Bernabé: 'Cal treballar a quatre o vuit anys vista i posar les persones al centre'

Imagina Esquerra en Comú (IEC) va arrencar divendres la campanya amb un acte a Bellavista

Política

Bernabé: 'Cal treballar a quatre o vuit anys vista i posar les persones al centre'
Bernabé: 'Cal treballar a quatre o vuit anys vista i posar les persones al centre'

“Canviar l’Ajuntament passa només per nosaltres; som garantia de canvi perquè ens ho creiem”, assegurava divendres el cap de llista d’Imagina Esquerra en Comú (IEC), Rafael Bernabé, en l’acte d’obertura de campanya a la plaça Major de Bellavista davant d’una vuitantena de veïns.

Bernabé va criticar l’equip de govern municipal de “fer per fer, a corre-cuita, sense planificar a llarg termini”, i en aquest sentit va apostar per “consolidar allò que ja tenim abans de voler créixer més” i “treballar a quatre o vuit anys vista posant les persones al centre” de la política municipal.

Imma Ortega, número 2 de la candidatura, va identificar dos problemes principals al municipi: l’habitatge i la mobilitat. Sobre l’habitatge va indicar que “és un dret” i va apostar per crear una borsa d’habitatge de lloguer assequible “perquè ningú quedi sense sostre a les Franqueses”, i sobre la mobilitat va apostar per unir amb un vial Bellavista i Corró d’Avall i crear un carril bici entre pobles “no per passejar, sinó perquè la bici pugui ser una alternativa que substitueixi el vehicle privat”.

L’acte també va comptar amb la intervenció de la número 4 i portaveu de la Plataforma d’Afectats per les Multes (PAM), Dolors Amaro, qui va assegurar que es retirarien els semàfors foto-vermell i que “treballarem per a les persones i farem un canvi real a les Franqueses”.

L’obertura de campanya d’IEC havia de comptar inicialment amb el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, qui finalment no va assistir-hi per problemes d’agenda.

D’altra banda, el grup va presentar diumenge les seves propostes a les Antigues Escoles de Corró d’Amunt, on entre d’altres va abordar la pacificació del trànsit al nucli de Corró d'Amunt i es va comprometre tirar-ho endavant. El pròxim acte de campanya serà dimarts (19 h) a la plaça de Can Font de Corró d'Avall.

Edicions locals