El Primer de Maig insisteix en la lluita contra la precarietat i la desigualtat

L'Ateneu Popular La Malgirbada organitza un dinar popular a la Porxada

Economia

El Primer de Maig insisteix en la lluita contra la precarietat i la desigualtat
El Primer de Maig insisteix en la lluita contra la precarietat i la desigualtat

Entitats com Arran, l'Assemblea d'Aturats i Aturades, el CDR, la CNT, COS, Crida per Granollers-CUP, Endavant, Intersindical-CSC, l'Ateneu Popular La Malgirbada, la Marea Pensionista i Papers per a Tothom han convocat per dimecres, Primer de Maig, Dia Internacional de la Classe Treballadora, una mobilització al centre de Granollers amb el lema Primer de Maig, unifiquem lluites per una vida digna!.

La concentració, que enguany té un caràcter comarcal, començarà a les 11 h a les portes dels Jutjats i es desplaçarà fins a la Porxada, on a les 12.30 h hi haurà un seguit de parlaments i intervencions per part dels sindicats convocants i altres organitzacions: COS, CNT i Intersindical CSC. Tot seguit (14 h) hi haurà un dinar popular a la Porxada organitzat per l'Ateneu Popular La Malgirbada.

Per la seva banda, els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, no faran una convocatòria de mobilització específica a la ciutat, però sí que fan una crida a participar a la mobilització de Barcelona (11.30 h), que enguany tindrà per lema Més drets, més igualtat, més cohesió. Primer les persones.

El manifest del Primer de Maig, centrat en la lluita contra la precarietat i la desigualtat, exigirà la "derogació de les reformes laborals, l’impuls del diàleg social i el reforç de la negociació".

Fiscalitat justa

CCOO, per la seva banda, convoca un concentració dijous 2 de maig (12 h) davant la Delegació d’Hisenda de Granollers, al carrer Álvarez de Castro, 15-17, per explicar les propostes del sindicat en matèria de fiscalitat justa, progressiva i solidària.

L'acció comptarà amb la presència de Ricard Bellera, secretari d’Acció Socioeconòmica de CCOO de Catalunya, i de Gonzalo Plata, secretari general de la Unió Intercomarcal de CCOO al Vallès Oriental, Maresme i Osona.

Edicions locals